Obiščite nas v trgovini
Globalizacija spreminja svet v eno samo trgovsko ulico, kjer vsak ki išče, najde skoraj vse kar potrebuje. Ko se vaše želje usmerijo na področje informatike, ko potrebujete sodobno informacijsko tehnologijo ali samo nasvet, ki je povezan z njo, potem je dobro, da med drugimi ponudniki podobnih storitev srečate tudi s podjetjem DARCOMPUTERS, ki se je za poslanstvo svojega delovanja zastavilo, da je poslovni uspeh podjetja v celoti odvisen od popolne predanosti potrebam kupcev, pri čemer ne samo da razumevamo potrebe in želje le teh, skušamo jih predvideti.

Poslanstvo, ki vodi podjetje DARCOMPUTERS je kontinuirano in polno izzivov.

Podjetje posluje na način hitrega, zanesljivega in poštenega načina dela. Pomeni, da v najkrajšem možnem času nudimo najnovejše uspešne izdelke najrazličnejših proizvajalcev informacijskih tehnologij, to kar dogovorimo, tega se držimo in to kar dobavimo, to zanesljivo deluje. Pri svojem delu smo pošteni, saj slednje razumemo kot temeljno vrednoto našega dela.

Predvsem razumemo, da je stopnja našega uspeha v neposrednem razmerju z kakovostjo zadovoljitve naših strank ali poslovnih partnerjev. Verjamemo, da smo odgovorili vsem, ki uporabljajo pri nas kupljene izdelke.
 
 
 
 
Breznikova 15
1230 Domžale


Tel.: 01 721 66 34
Fax: 01 729 30 00
info@dar-computers.si

Trgovina:

ponedeljek - petek: 9.00 - 19.00
sobota: 9.00 - 12.00
Servis:
ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00
Nedelje in prazniki zaprto!

Predstavitev podjetja | Lokacija